05 mars 2009

Elevers sätt i skolan.

Alla har sina vänner i skolan och sjävlklart även jag, men när man går i en liten skola som denna, kommer man väldigt nära inpå varnadra och man får veta saker om varandra som kan vara bra och dåligt att veta. Men jag tycker att man inte ska utnytja och ha varandra till att komma o beklaga sig. Livet är till för att ha sina bra och dåliga stunder, vi alla har de ibalnd och vad skulle vi va om vi inte hade de?. självklart ska man få prata ut med någon om det är något, men gränsen måste finnas det är inte alltid synd om en eller två personer vi har alla våra stunder, och man kan alltid göra något åt saken, det gäller bara att ta sig i krage och göra något åt de. Allt har en lösning och de vet vi.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du kommit igång att skriva!! Kloka ord du skriver. Men kanske inte alltid så lätt att göra fast man vet att det är det rätta!? Vi kan bara göra vårt bästa och det är bra med kloka ord att tänka på då. Kram

    SvaraRadera
  2. ´jag tycker att det är bra skrivit :)allt det du säger stämmer. man ska inet gå över gränsen men allt. men i bland är det okej.

    SvaraRadera